Tuotanto

 

Värinhallinta

Brändituotteiden tai taidetulosteiden oikeat värit tulosteissa on asia josta emme tingi. Sen minkä näemme kalibroituvilta näytöiltämme tulostuu samanvärisenä ja -sävyisenä.

Tuotamme itse materiaaliprofiilit omalla X-Riten värinhallinta robotilla ja värinhallintaohjelmilla. Näin varmistamme mahdollisimman oikean väriavaruuden minkä valittu materiaali pystyy tuottamaan.


Aineistokorjaukset ja skaalaukset

Teemme nopeasti ja kustannus tehokkaasti aineistokorjaukset ja materiaalien skaalaukset oikeisiin kokoihin ja leikkuupolut tarkkaan viimeistelyyn jotta lopputulos on halutunlainen.


Tuotantoleveydet tulostuksessa

Tulostusleveydet eri koneilla max 162 – 61 cm, pituudet rullakoon mukaan, max 50 m.

Eco-liuotin -tulostus, bannerit, tarratulosteet, uv–suoja ilman laminaattia, ulkokesto 3 vuotta.

Tulostus max 162 cm leveys ja rullissa keskimäärin 30 – 50 m materiaalia. Vuotia yhdistelemällä syntyy isoja pintoja messuille, maantietauluihin, bannereihin.

Teemme myös kaksipuoleisia tulosteita, esim. erikokoisia ympyröitä, kylttejä ja  viirejä.

Taide- ja valokuvatulostuksessa käytämme Epsonin 11-väritulostimia, joilla tehdään yli 80% maailman museo- ja taidetulostuksista. Tulostusleveydet 111 cm max ja 61 cm, rullapituudet vaihtelevat materiaalista riippuen.

Epsonin uusien, 11-väristen UltraChrome HDR -pigmenttimusteiden ansiosta värientoisto on paras mahdollinen. Erinomainen laatu, tasaiset väriliu'ut, rakeisuudenpoisto ja 2 880 dpi:n enimmäistarkkuus.


Asennuspalvelu

Kiinnitämme levyt ja isot tulosteet seinäpinnoille ja messuosastoille.
Pohjustukset ja kehystykset Nielsenin alumiinikehyksillä.